Tulosta tämä sivu

Ajankohtaista

ELSO-killan uudet säännöt on otettu käyttöön


Vuosikokouksessa 2015 hyväksytyt säännöt ovat nyt käytössä. Sääntöjen myötä yhdistyksen nimi muuttui Elektronisen sodankäynnin killaksi.
Kategoria: General
Kirjoittaja: Tiedottaja

ELSO-killan vuosikokouksessa päätettiin kesäkuussa 2015 sääntöjen muuttamisesta. Suurin muutos koskee jäsenistön ja toiminnan laajentamista koskemaan kaikkien puolustushaarojen elektronista sodankäyntiä. Samalla yhdistyksen nimi muuttui muotoon Elektronisen sodankäynnin kilta ry.

ELSO-killan uusitut säännöt

Edellinen sivu: Elektronisen sodankäynnin kilta
Seuraava sivu: Sivukartta

Uutiset

Sivu 1 / 6  > >>

Kategoria: General
Kirjoittaja: Tiedottaja
Lokakuussa 2016 julkaistiin Ohto Mannisen, Lauri Lehtosen ja Timo Lienen kirjoittama kirja Sanomansieppaajia ja koodinmurtajia, joka kertoo radiotiedustelumme toiminnasta sotavuosina 1939–45.
Kategoria: General
Kirjoittaja: Tiedottaja

Kouvolan Sotilasradiomuseo järjestää 10.–11.9. (lauantai-sunnuntai) matkan Pietariin ja Kronstadtiin. Pietarissa tutustutaan sotamuseoon ja Kronstadtissa Popov-museoon. Matka varmasti kiinnostaa myös ELSO-killan jäseniä.

Matka Kronstadtiin kulkee Suomenlahden ali ja yli menevää patotietä, joten sekin nähdään matkalla.

Matkan kustannus on n. 250 €/henkilö + viisumikulut. Ilmoittautuminen matkalle 30.7. mennessä

Ilmoittautuminen sähköpostilla: museo@putkiradiomuseo.fi

Kategoria: General
Kirjoittaja: Tiedottaja
ELSO-kilta kokoontuu vuosikokoukseen Turkuun lauantaina 9.4. klo 15 alkaen. Kokouksen lisäksi päivän ohjelmassa on esitelmiä, ruokailu ja sauna. Kaikki jäsenet toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi.