Tulosta tämä sivu

Ajankohtaista

Artikkeli jatkosodan radiotiedustelija Niilo Karista


ELSO-killan artikkelikokoelma jatkaa karttumistaan. Nyt kokoelmaan on tullut Pertti Laaksosen kirjoittama artikkeli, joka käsittelee jatkosodassa MO:ssa palvellutta Niilo Karia.
Välähdyksiä Päämajan Radiopataljoonan miehen sotareissusta
Kategoria: General
Kirjoittaja: Tiedottaja
ELSO-killan artikkelikokoelmaan on tullut Pertti Laaksosen kirjoittama artikkeli, joka käsittelee jatkosodassa MO:ssa palvellutta Niilo Karia. Se kertoo Karin vaiheista erityisesti sodan aikana, mutta antaa myös hiukan kuvaa hänen muusta elämästään. Kari oli talvisodan aikana valvontaosastossa, jatkosodan aikana Päämajan radiopataljoonan 3. komppaniassa eli MO:ssa ja sen jälkeen mukana operaatio Stella Polariksessa.
Välähdyksiä Päämajan Radiopataljoonan miehen sotareissusta

Edellinen sivu: Elektronisen sodankäynnin kilta
Seuraava sivu: Sivukartta

Uutiset

Sivu 1 / 6  > >>

Kategoria: General
Kirjoittaja: Tiedottaja
Lokakuussa 2016 julkaistiin Ohto Mannisen, Lauri Lehtosen ja Timo Lienen kirjoittama kirja Sanomansieppaajia ja koodinmurtajia, joka kertoo radiotiedustelumme toiminnasta sotavuosina 1939–45.
Kategoria: General
Kirjoittaja: Tiedottaja

Kouvolan Sotilasradiomuseo järjestää 10.–11.9. (lauantai-sunnuntai) matkan Pietariin ja Kronstadtiin. Pietarissa tutustutaan sotamuseoon ja Kronstadtissa Popov-museoon. Matka varmasti kiinnostaa myös ELSO-killan jäseniä.

Matka Kronstadtiin kulkee Suomenlahden ali ja yli menevää patotietä, joten sekin nähdään matkalla.

Matkan kustannus on n. 250 €/henkilö + viisumikulut. Ilmoittautuminen matkalle 30.7. mennessä

Ilmoittautuminen sähköpostilla: museo@putkiradiomuseo.fi

Kategoria: General
Kirjoittaja: Tiedottaja
ELSO-kilta kokoontuu vuosikokoukseen Turkuun lauantaina 9.4. klo 15 alkaen. Kokouksen lisäksi päivän ohjelmassa on esitelmiä, ruokailu ja sauna. Kaikki jäsenet toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi.