Tulosta tämä sivu

Ajankohtaista

Artikkeli MO:n vaiheista ilmestynyt


Lauri Lehtosen kirjoittama artikkeli MO:n vaiheista on ilmestynyt. Artikkeli on luettavissa killan internet-sivuilla: Sodan ajan radiotiedustelun liikkuva yksikkö 3./PMRadP eli MO.
Kategoria: General
Kirjoittaja: Tiedottaja
Lauri Lehtoselta on juuri ilmestynyt mielenkiintoinen ja kattava Elso-killan perinnejoukon Päämajan Radiopataljoonan 3. komppanian eli MO:n vaiheita ja toimintaa käsittelevä artikkeli, joka on kokonaisuudessaan luettavissa killan internet-sivuilla: Sodan ajan radiotiedustelun liikkuva yksikkö 3./PMRadP eli MO.

Edellinen sivu: Elektronisen sodankäynnin kilta
Seuraava sivu: Sivukartta

Uutiset

Sivu 1 / 6  > >>

Kategoria: General
Kirjoittaja: Tiedottaja
Lokakuussa 2016 julkaistiin Ohto Mannisen, Lauri Lehtosen ja Timo Lienen kirjoittama kirja Sanomansieppaajia ja koodinmurtajia, joka kertoo radiotiedustelumme toiminnasta sotavuosina 1939–45.
Kategoria: General
Kirjoittaja: Tiedottaja

Kouvolan Sotilasradiomuseo järjestää 10.–11.9. (lauantai-sunnuntai) matkan Pietariin ja Kronstadtiin. Pietarissa tutustutaan sotamuseoon ja Kronstadtissa Popov-museoon. Matka varmasti kiinnostaa myös ELSO-killan jäseniä.

Matka Kronstadtiin kulkee Suomenlahden ali ja yli menevää patotietä, joten sekin nähdään matkalla.

Matkan kustannus on n. 250 €/henkilö + viisumikulut. Ilmoittautuminen matkalle 30.7. mennessä

Ilmoittautuminen sähköpostilla: museo@putkiradiomuseo.fi

Kategoria: General
Kirjoittaja: Tiedottaja
ELSO-kilta kokoontuu vuosikokoukseen Turkuun lauantaina 9.4. klo 15 alkaen. Kokouksen lisäksi päivän ohjelmassa on esitelmiä, ruokailu ja sauna. Kaikki jäsenet toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi.